شهـــــــــر من میــــــــــــامی

امیدوارم بتونم در راستای شناساندن اقلیم میامی این شهر فراموش شده به عموم عزیزان علاقه مند و دلسوز گامی هرچند کوتاه اما استوار بردارم در همین خصوص اقدام به راه اندازی و نگارش وبلاگی با محتوای تاریخی ، اجتماعی ، جغرافیایی و فرهنگی نمود . این وبلاگ سعی دارد که نظری گذرا بر منطقه میامی افکنده تا از این دیدگاه چکیده اطلاعات بدست آمده از کتب قدیمی و جدید مرتبط با بحث و اطلاعات محلی پیران دنیا دیده و سرد و گرم چشیده که در این مورد عصای دست وراهنمای اینجانب خواهند بود را در اختیار همگان قرار دهد

 
٢٢ ابانماه روز ملی نان و جشنواره نان در دانشگاه الزهرا
نویسنده : مصطفی پزشکی - ساعت ٧:۳٧ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢٦ آبان ۱۳٩٥
 
Sent from my iPhone تان در سفره مدنیت و فرهنگ ایران زمین مصطفی پزشکی موسسه تخصصی گندم و نان نان قوت غالب شهروندانی ایرانی در هزاران سال مدنیت و تمدن ایرانی بوده است . زیرا بی گمان شهروندان فلات ایران زمبن نخستین کاشفان این غذای اهورایی بودند . غذایی که به همراه خود اعتبار و پسند های بسیاری به ارمغان اورد . شاید از همین چشم انداز است که بسیاری از پژوهشگران بر این باورند که بر اساس نوع غذا و تنوع منابع غذایی و شیوه های تولید و مصرف غذا می توان به هویت ، اعتبار تاریخی و ارزش های یک ملت در هماهنگی با محیط پیرامونی اش دست یافت . انچه که ارزش واکاوی نان رادر گستره فرهنگ ایرانی سزاوار کرده است : خلاقیت های مدنی . تمدن سازی . ابداعات و ارزش های هزاران ساله پیرامون نان به عنوان غذای اصلی شهروندان ایرانی است . مادامی که اخرین قطره اب از ژرفای فنات های کویر و فلات بیرون می اید .... مادامی که واپسین مشت گندم به نام پرودگار به زمین افشانده می شود و تا هنگامی که اخرین ایرانی ، تکه های نان پاشیده بر خیابان را با احترام گرداوری می کند و تا موقعی که به بیش از 50 شیوه نان را مخاطب می سازند و از تان تا نو .. و از نون تا نین در زبات و ادب پارسی بکار می رود همچنان نان با فرهنگ پر شکوهش از مرز های ضرورت غذایی تا کشاورزی اثر گذار و پر شتاب خواهد بود علی رغم همسانی در توزیع شبکه های دولتی و نابسامانی مدیریت سبک زندگی بدون توجه به نوع آردی که دولت ها به اجبار توزیع می کنند در هر منطقه از سرزمین ایران رنگ و بوی فرهنگ محلی به خود می گیرد و از همه مهمتر شهروندتن ایرانی از ارد های فرانسوی و روسی .... با خلاقیت بسبار از نان کلمبه تا اش جوشبره فراوری می کنند . شهروندان ایرانی بی هیچ تردیدی همچنان به نانوا و نان احترام می گذارند و در ورا تحولات در سبک زندگی از بریدن نان با کارد و ... ابا می کنند و گاه با صدای بلند نیایش می کنند : الهم اکرم الخبز زیرا به درستی می دانند ان که گندم می کارد راستی می http://gandomgool.blogfa.com/